Dámske ľadové kraso korčule Moxi

Dámske ľadové kraso korčule Moxi

 

Čaute,

moje meno je Jaro, som z obchodu Korcule.com a v dnešnom videu Vám predstavím ľadové korčule Moxi. Moxi bežne vyrába dvojradové korčule, toto je ich verzia ľadových korčúľ. Samotná topánka vychádza z modelu Lolly, avšak pre účely korčuľovania na ľade bola vystužená, aby ti poskytla viacej opory. Samotný jazyk je taktiež vystužený a tak sa dokonale prispôsobí tvojej  nohe a poskytne ti dodatočnú oporu. Výstelka má unikátny a jedinečný dizajn. Je vyrobená z materiálu Dri-Lex, ten ti spoľahlivo odvedie pot. Vonkajšia časť je vyrobená zo semišovej kože. Tak ako samotná koža, tak aj podrážka sú vodeodpudivé a tak sa môžeš na ľade bezpečne korčuľovať. Korčule sú vybavené nožom Capri. Ten má vpredu 6 zúbkov. Jedná sa skôr o výkonnostnejší nôž. Korčule ako také sú určené na rekreačné korčuľovanie.

Je pravda, že sú veľmi prémiovo a kvalitne spracované. Na druhej strane, ak ich porovnáš s klasickými korčuľami Riedell, ktoré okrem iného Moxi produkujú, tak je treba povedať, že za cenu Moxi dostaneš v Riedell oveľa výkonnostnejší  a pevnejší model.  Ak teda hľadáš niečo prémiovo spracované, s veľmi výnimočným dizajnom a zároveň nepotrebuješ veľmi tuhú profi topánku, Moxi bude tá správna voľba.

 

Korčule samozrejme nie sú dostupné len v jednej farbe. Na výber máš červenú  alebo poppy farbu v názvosloví Moxi. V ponuke je aj ružová / strawberry farba s unikátnou výstelkou a  nožom Capri  a taktiež tyrkysová / floss teal farba.

Všetko dámske ľadové korčule u nás nájdeš na tomto linku. 

 

Pomohol ti tento prehľad Moxi ľadových korčúľ? Všetky korčule Riedell u nás nájdeš tu. Potešíme sa ak nás budeš sledovať aj na Youtube, na Facebooku alebo na Instagrame.