Fingerboarding sesh - Spineo x Yuwac

Fingerboarding sesh - Spineo x Yuwac

Prvý slovenský Fingerboardig Sesh po mnohých rokoch je tu. V spolupráci s Martinom Hluchým a.k.a. Yuwac sme pre Vás pripravili skvelú možnosť ako si zasúťažiť s fingerboardom, nabrať skúsenosti a spoznať nových ľudí. 

Akcia sa začína už 11.03.2023 o 14:00 v našej predajni na Lužnej 19 V Bratislave. Medzi 14:00-15:00 sa zaregistruješ, môžeš sa rozjazdiť a pokecať s ostatnými účastníkmi. 

Následne prejdeme na hlavný program. Každý z jazcov dostane 1 minútu na svoju jazdu, ktorú ohodnotia rozhodcovia. Sesh bude pozostávať z "hlavného stolu" vyskladaného z prekážok každého materiálu a typu (betón, drevo, kov a plast), kde sa bude prebiehať hlavné fingerboarding zápolenie a okolitých spotov, kde sa môžeš rozjazdiť a skúšať si triky so svojimi vlastnými prekážkami aj počas jázd ostatných jazdcov. 

Po vyhodnotení vyberieme 8 najlepších, ktorí postúpia do ďalšieho kola s názvom"Best trick". Každý jazdec dostane možnosť predviesť 3 svoje najlepšie triky a na každý z nich dostane 3 pokusy. 

Napokon z kola "Best trick" postúpia do finálového kola 4 jazdci, medzi ktorými sa o víťazovi rozhodne v disciplíne "Game of skate". 

Časový harmonogram:

  • 14:00-15:00 - registrácia, rozjazdy, chill time
  • 15:00-16:30 - 1. kolo - každý jazdec jazdí X minút, každý jazdec môže absolovať 1/2 jazdy
  • 16:30-17:00 - vyhodnotenie 1. kola
  • 17:00-17:45 - 2. kolo Best trick - 8 jazdcov, každý ma na best trick 1 min
  • 18:00-19:00 - 3. kolo Game of Skate

Ceny pre víťazov:

vecné ceny od našich fingerboarding partnerov

Registrácia:

Počet súťažiacich účastníkov je limitovaný na 30. Najlepšie urobíš, ak sa zaregistruješ vopred. Registrácia online je navyše lacnejšia. 

Cena pri registrácii online: 5EUR 

Cena pri registrácii na mieste: 7EUR (ak bude voľná kapacita)

Link na registračný formulár: https://forms.gle/J8Yg4Fby3oqS6woG6

Spôsob úhrady: po registrácii ti pošleme údaje určené na platbu prevodom

Súčasťou registrácie je: súťažné miesto na Fingerboarding sesh - Spineo x Yuwac, fingerboarding stickerpack,  občerstvenie, fingerboarding nálepky, foamtape na fingerboard,

Miesto konania

Predajňa Spineo.sk (Korcule.com)

Sleduj aj naše sociálne siete pre priebežné info:

Instagram: Spineo.sk , Martin Hluchý, Yuwac Official

Tik Tok: Spineo.sk , Yuwac