4 značky freestyle kolobežiek, ktoré si zaslúžia tvoju pozornosť

4 značky freestyle kolobežiek, ktoré si zaslúžia tvoju pozornosť

1. MGP Scooters

Madd Gear Scooters bola založená Mikeom Horneom v roku 2002, ktorý mal víziu vytvoriť austrálsku značku pre deti. Austrália je známa outdoorovými športami a práve tie chcel výrobca priniesť do celého sveta.

Značka spolupracuje s atlétmi po celom svete, ktorí im pomáhajú pri vývoji tých najlepších produktov, aby si udržali vysoké štandardy pre dnešných jazdcov. Okrem iného podporuje rozvoj mládeže, spolupracuje s neziskovými organizáciami a s miestnymi mládežníckymi skupinami.

Madd Gear VX8 Team Scooter

Team Edition bola druhou edíciou, ktorú kedy Madd Gear vytvoril. Vždy bola vyvíjaná tak, aby dávala profesionálnym jazdcom presne to, čo chcú- a v roku 2018 v tomto pokračujú s edíciou VX8 Team!

VX8 Team beží na 120mm Fusecore kolieskach z polyuretánu, vďaka čomu sú odolnejšie a rýchlejšie. Doska je taktiež širšia, má 12,2cm, a kolobežka má tvar headtube, ktorý je príznačný pre značku Madd Gear. (Viac info)

2. Lucky

Lucky nie je len výrobca kolobežiek. Ich značka je životným štýlom. Svoju cestu začali v roku 2008 a medzi svojimi zákazníkmi sú obľúbení hlavne vďaka výrobe častí kolobežky na objednávku. Firma so svojím inovatívnym zameraním prišla s prvkami novej generácie, čím posunuli kolobežkovanie na nový level.

Lucky Scooter 2018 Prospect

Špeciálna grafika dosky robí túto kolobežku jedinečnou. Taktiež je extrémne ľahká , odolná a pevná. Je zložená z najlepších častí aké výrobca Lucky ponúka a cena za ňu je taktiež malá.

Grafika dosky je jedinečná a pútavá, kolobežka má skvelé vlastnosti a ponúka kvalitu za rozumnú cenu.

3. Slamm

Slam Scooters je britskou značkou, ktorá má dlhoročné skúsenosti s výrobou freestyle kolobežiek. Ich produkty sú vyvinuté podľa najvyšších štandardov, ktorými posúvajú hranice tak, aby ti prinášali najlepšie kolobežky na súťaženie s krásnym dizajnom za rozumné ceny.

Slamm Urban VII Extreme

Kolobežka Urban VII Extreme z edície Urban series prichádza s novým plne integrovaným NECO headsetom a IHC systémom, ale taktiež sa môže pýšiť úžasným vrchom dosky, ktorý je matovaný pieskovaním! Urban Extreme má taktiež valcový kolík príznačný pre značku Slamm. Kolobežka Urban VII Extreme má oceľou vystužené Y- bary zakončené novými gripmi a 110mm kolieska V-Ten II 88A so zliatinovým jadrom. Urban VII Extreme je jedinečnou kombináciou sily, štýlu a odolnosti. (Viac info)

4. Addict

Prvú kolekciu kolobežiek značka Addict vytvorila v roku 2009. Mali jedinečnú veľkosť, farbu a grafický dizajn. Neprestali pracovať na nových inováciách a každá časť kolobežky bola testovaná najlepšími street jazdcami.

Addict Complete Scooter Equalizer

Addict Scooters sú späť s novou sériou freestyle kolobežiek pre rok 2018. Nový Addict Equalizer Scooter je postavený na ľahkej doske z 6068 hliníka s CNC vyrezaným krkom 83 ° s integrovaným headsetom. Riadítka v tvare T v kombinácii s kovanou vidlicou, kolieskami 110 mm a to všetko postavené na unikátnej doske od Addict. Komplet, ktorý si zamilujú nielen fanúšikovia tejto značky je určený pre stredne pokročilých a pokročilých jazdcov. (Viac info)